Beoordelingen van De Chinese Muur Erp

Recente recensies van De Chinese Muur Erp

5 sterren na 54 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en de porties waren enorm! We kunnen er morgenavond nog een keer van smullen door het op te warmen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed maar zou wel fijn zijn als het klaar is op de beloofde tijd. Paar minuten wachten is prima maar 25 minuten is erg lang. Geef dan gewoon aan bij het bestellen dat het wat langer duurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker en op de afgesproken tijd stond het eten klaar Super tevreden

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

via internet besteld om af te halen om 18:00 na een keer vragen hoe t stond met de bestelling uiteindelijk om 18:40 de bestelling gekregen. Erg jammer dat er niemand in de gaten had dat he al meer dan een half uur op een bestelling zit te wachten die al om 18:00 klaar zou moeten staan. Uiteindelijk heerlijk gegeten maar jammer dat t zo lang moest duren. Dan zit je toch met een ander gevoel te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online te bestellen, eten is snel klaar en heel lekker!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Me dochter heeft bij de verkeerde Chinese muur besteld Naar ERP rijden is best ver voor een avondje Chinees Ze hebben beloofd het geld terug te storten ben benieuwd of ze woord houden zou een top waardering waard zijn Qua vriendelijkheid aan de telefoon een dikke tien

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd gereed, en top eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en uitgebreide indische rijsttafel

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie handel

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gerecht, stond netjes op tijd gereed.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, goed warm Helaas waren sommige gerechten heel erg zout.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker gegeten. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Miniloempiaโ€™s flauw

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben er van genoten Het was heerlijk

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten. De smaak was erg goed. Goede service, online en precies volgens afspraak staat het klaar. Gewoon top!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker!! Wij komen helaas niet zo vaak meer als vroeger maar we blijven fan van De Chinese Muur in Erp!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. fijne duidelijke website. En vooral heerlijk eten.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip in ketjap was erg flauw verder was het prima

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker !!! Voldoende voor 2. pers.!! Voor herhaling vatbaar !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 x bami ontvangen p ipv 1 x bami en 1 x nasi zoals we besteld hadden. Dat was wel jammer. Kwaliteit van het eten was goed. Het eten was er snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker maar het eten was niet erg warm. Er stond 18.00 u ophalen maar volgens mij stond het al langer klaar. Beter om ter plekke te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een fijne,goede en eerlijke mensen werken er. Op zondag 7 mei j.l doe ik via de site een afhaalbestelling met betaling. Na de bevestiging zie ik dat ik het per abuis gedaan hebt bij restaurant te Erp(103 km bij mij vandaan) Slechts 1 telefoontje was voldoende. De volgende dag stond het bedrag weer op mijn bankrekening. Wat een geweldige service, ik ben hen bijzonder dankbaar voor hun goede service en geef ze het liefst 10 STERREN!!! Jammer dat ze zover weg gevestigd zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste medewerkers. Ik vond het eten en de bezorging heel goed. Maar een half uur van te voren besteld, stond op tijd klaar. Thuis al betaald, werkt perfect.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal dat je online kunt bestellen/betalen en daarna op kunt halen op een gewenste tijdstip. Ik had een indische rijsttafel voor 4 personen besteld. Het was heerlijk en zelfs vanavond eten wij nog van bepaalde dingen met zn 2e. Ik kan geen opmerkingen bedenken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Precies op tijd, dus lekker warm.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld netjes op tijd en lekker zoals altijd ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en optijd , blij dat ze/jullie weer open zijn

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Alleen waren ze een grote loempia vergeten,die we wel betaald hebben. Meteen gebeld maar niet bereikbaar. Ook een mail gestuurd maar hier is ook niet op gereageerd. Graag horen we nog een reactie en ontvangen we het geld terug. De bezorgtijd was ook vrij lang, maar het zal denk ik druk zijn geweest ivm moederdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk Alleen jammer dat de saus van de spek babi pangang er niet bij zat Waarschijnlijk vergeten in de hectiek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed alleen jammer dat we drie kwartier hebben moeten wachten terwijl we het 5 uur van tevoren besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via de website was duidelijk en niet moeilijk. Jammer dat ik in de wachtkamer toch ruim 10 minuten met 5 anderen moest wachten, terwijl mijn bestelling al ingepakt klaar stond. Het eten was lekker en voldoende

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

snap niet goed waarom bij babi pangang kleine bak nassi zit en bij de koe loe kai een grote bak, wel lekker!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was wat te laat, begrijpelijk door de drukte na zoโ€™n lange tijd gesloten te zijn. Bezorgster excuseerde zich hiervoor. We hebben heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na bijna 2 uur wachten de bestelling incompleet nog zelf moeten ophalen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat besteld is is oke komt al jaren bij De Chinese Muur . Maar als je online besteld en er staat afhalen 18.50 en je moet dan nog 30 minuten wachten,dat kan echt niet met de corona tijdperk teveel mensen in de zaak . Bij rest Luc kan het wel staat er zo laat .bij aankomst netjes klaar meteen weer weg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte weer prima maar enkele gerechten van de Indische rijsttafel waren niet warm, terwijl ik toch binnen 5 minuten thuis was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste chinees in de regio

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 17.10 besteld, de door jullie te ontvangen bestelling zou er volgens jullie om 17.55 zijn, maar het werd pas om 19.45 geleverd. Het heeft dus wel heel lang geduurd voor we konden eten . Ik denk dat we de volgende keer maar weer zelf komen ophalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet bestellen, ideaal, kiezen, betalen en wachten. En werd middels email op hoogte gehouden van bestelling. Eten was warm en smaakte erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op de gewenste tijd bestelling klaar. Eten was uitstekend