Beoordelingen van De Chinese Muur Erp

Recente recensies van De Chinese Muur Erp

5 sterren na 114 reviews

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Prijs/kwaliteit was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed warm bij afhalen 2 persoons menu B. Jammer dat er geen kroepoek bij zit. Deze was wel te koop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij het online bestellen graag de volgende keer de correcte tijd doorgeven. Wanneer de bestelling klaar kan zijn. Voorkomt lang wachten bij jullie afhaallocatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

17.52 online besteld, afhaaltijd op 18.30 gezet. Bestelling geaccepteerd met wijziging naar 18.45 uur. Dit had ik niet gezien maar dat is mijn fout. Ik kom dus om 18.30, en krijg te horen dat het later wordt. Nou dat klopt , 19.15 was het klaar!! 45 minuten zitten wachten , en ik was zeker niet de enige, er zat wel vijftien man binnen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij onze bestelling was de nasi niet meegeleverd en er was twee mihoen geleverd. Okk zou de bestelling om 18:20 klaar staan helaas liep ik om 18:40 weer de deur uit in corona tijd is dit vervelend ivm wachten . Verder was het eten net als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd en op tijd staat alles klaar om mee te nemen

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vers en warm.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren heb ik online menu 2 besteld en betaald. Zoals altijd was het eten heerlijk en prima van kwaliteit. Als extra een bakje bami besteld. Thuis miste ik het bakje rijst wat normaal als standaard wordt geleverd. Dus hebben we zelf maar rijst gekookt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Thuis via de website van de Chinese muur besteld en met ideal betaald. Je krijgt een tijd dat je kunt komen afhalen (bij mij 20 minuten na bestellen). Ik heb nog maar 5 minuten bij het afhalen hoeven wachten ondanks de drukte. Lekker gegeten, maar dat kennen we van de Chinese muur in Erp.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg gemakkelijk online bestellen, tijd van afhalen bepalen en betalen. Heel lekker ook!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was naar wens..heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, lekker vers gemakt, goed ingepakt, was super warm nog naar 15 minuten lopen in het koude weer! Jullie zijn toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en warm. Echt heel lekker gegeten!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk malse gerechten zo lekker dat we alleen nasi overhadden

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Kan afgehaald worden volgens de richtlijnen. Klaar op afgesproken tijd. Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was netjes op tijd klaar na een online bestelling. Wederom ook weer heerlijk gegeten!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Ook werd ik keurig op de hoogte gehouden van de afhaaltijd via de mail (17:30u). Vanwege het drukke tijdstip duurde het echter tot 17:45u voordat de bestelling klaar was.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vraag bij de bestelling of de saus apart mag, maar helaas was dat ook deze keer niet gedaan. Ik ben tevreden over het eten maar ik ga niet nog een keer bestellen als aan een simpele vraag niet voldaan kan worden!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en zeker genoeg!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bij Chinese muur afgehaald en gaan er zeker terug. Via internet besteld en stond mooi op tijd klaar. Was erg.lekker en voldeed zeker aan de verwachtingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste en de vriendelijke chinees in de regio

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, we hadden s,middags al een bestelling geplaatst om het om 18.00 uur op te halen en hebben nog bijna een half uur moeten wachten na weer een telefoontje eer het klaar was . Dus de afspraken moet je beter inplannen. 🍀🍀

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling door andere meegenomen, vervelend maar kan gebeuren. Bestelling werd opnieuw gemaakt, toen kwam de eerste bestelling terug, of we die nog wilde.. nee die was al koud, bediening vroeg of we de nieuwe bestelling wilde ook betalen want ja.. Nee dus. Hoe durf je het te vragen. Toen we thuis kwamen waren de loempia’s vergeten. Hoe kan het toch allemaal verkeerd lopen. Jammer om te zien hoe het in jaren minder wordt.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig netjes op afgesproken tijdstip klaar. Prijs, kwaliteit goed. Chinese muur echt een aanrader.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegete

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed lekker voor herhaling valt baar

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds weer uitstekend.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super goed eten. Nu via internet besteld en via ideal betaald . Ideaal

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond niet klaar. En smaakte dit maal alles behalve lekker. Sterker nog wij vermoeden dat het eten niet 'oke' was aangezien er 3 personen vlak na het eten ziek werden. Normaliter is het eten altijd goed maar vandaag helaas flink de plank mis geslagen en smaakte het eten alles behalve. Onze kliko heeft er wellicht wel van genoten.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Tijd door gekregen om 18.55 de bestelling op te halen. Kom je daar duurt het nog 25 min voordat we de bestelling krijgen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. En bij t ophalen nog ruim 45 minuten moeten wachten op mijn bestelling!! Eten was verder als altijd prima in orde!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is zeer goed

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was lekker alleen een beetje weinig babie pangang

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was een paar uur van tevoren on-line doorgegeven. Op het afgesproken tijdstip was de bestelling niet klaar, en pas na enige tijd en aanhoudend informeren werd verteld dat het zo druk was in de keuken. Tip: zorg er voor dat on-line bestellingen ALTIJD op het afgesproken tijdstip klaar staan! Geef daar prioriteit aan bóven telefonische bestellingen. Dit voorkomt irritatie, en het risico dat er van on line bestellen straks geen gebruik meer wordt gemaakt: telefonisch gaat immers sneller...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en op tijd klaar volgens afspraak heb online besteld ging prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker op tijd klaar prima

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd geleverd, compleet en goede kwaliteit. Geen bijzonderheden: gewoon goed.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, maar de nasi was verbrand. Jammer dat dit door de kok niet is gezien of geroken, kon regelrecht de prullenbak in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen via de website. Je ziet meteen wat er is en hoe dit het is. Zet het eenvoudig in je winkelwagentje en betaald. Jammer van de 0,25 cent transactiekosten. Het eten is altijd lekker! Goede menu’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Liep een beetje uit de hand qua bestellingen, maar langer wachten is niet zo erg. Bij thuiskomst hadden we helaas niet helemaal de bestelling die we gedaan hadden. Verder was de smaak prima zoals gebruikelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima lekker eten en mooi op tijd volgens afhaalbericht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zeer lekker ondanks de iets langere wachttijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen opgeven wanneer je kan afhalen en het is ook nog eens om van te smullen. Een aanrader

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker, vers, nog heel warm tijdens het eten. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hé was zeer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goei spul

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekker gegeten en netjes geholpen

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen of daar eten. Altijd en nog steeds lekker. Zelf na zoveel jaar.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo, Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken door te melden wat ik van het eten van zondag vond. Ik heb online besteld en had een tijd ingevuld van 17:30. Vervolgens kreeg ik mijn eten om 18:10. Terwijl er mensen bestelden bij de balie die vervolgens na 15min al vertrokken. Dit gaat mij niet meer gebeuren. Wat me ook opviel is dat er bijna niemand een masker op heeft. Wel moet ik zeggen dat het eten lekker was,wel jammer van de rest. Gr Marcel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar en smaakte prima.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en de porties waren enorm! We kunnen er morgenavond nog een keer van smullen door het op te warmen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed maar zou wel fijn zijn als het klaar is op de beloofde tijd. Paar minuten wachten is prima maar 25 minuten is erg lang. Geef dan gewoon aan bij het bestellen dat het wat langer duurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker en op de afgesproken tijd stond het eten klaar Super tevreden

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

via internet besteld om af te halen om 18:00 na een keer vragen hoe t stond met de bestelling uiteindelijk om 18:40 de bestelling gekregen. Erg jammer dat er niemand in de gaten had dat he al meer dan een half uur op een bestelling zit te wachten die al om 18:00 klaar zou moeten staan. Uiteindelijk heerlijk gegeten maar jammer dat t zo lang moest duren. Dan zit je toch met een ander gevoel te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online te bestellen, eten is snel klaar en heel lekker!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Me dochter heeft bij de verkeerde Chinese muur besteld Naar ERP rijden is best ver voor een avondje Chinees Ze hebben beloofd het geld terug te storten ben benieuwd of ze woord houden zou een top waardering waard zijn Qua vriendelijkheid aan de telefoon een dikke tien

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd gereed, en top eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en uitgebreide indische rijsttafel

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie handel

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gerecht, stond netjes op tijd gereed.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, goed warm Helaas waren sommige gerechten heel erg zout.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker gegeten. 👍🏻👍🏻👍🏻

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Miniloempia’s flauw

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben er van genoten Het was heerlijk

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten. De smaak was erg goed. Goede service, online en precies volgens afspraak staat het klaar. Gewoon top!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker!! Wij komen helaas niet zo vaak meer als vroeger maar we blijven fan van De Chinese Muur in Erp!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. fijne duidelijke website. En vooral heerlijk eten.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip in ketjap was erg flauw verder was het prima

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker !!! Voldoende voor 2. pers.!! Voor herhaling vatbaar !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 x bami ontvangen p ipv 1 x bami en 1 x nasi zoals we besteld hadden. Dat was wel jammer. Kwaliteit van het eten was goed. Het eten was er snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker maar het eten was niet erg warm. Er stond 18.00 u ophalen maar volgens mij stond het al langer klaar. Beter om ter plekke te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een fijne,goede en eerlijke mensen werken er. Op zondag 7 mei j.l doe ik via de site een afhaalbestelling met betaling. Na de bevestiging zie ik dat ik het per abuis gedaan hebt bij restaurant te Erp(103 km bij mij vandaan) Slechts 1 telefoontje was voldoende. De volgende dag stond het bedrag weer op mijn bankrekening. Wat een geweldige service, ik ben hen bijzonder dankbaar voor hun goede service en geef ze het liefst 10 STERREN!!! Jammer dat ze zover weg gevestigd zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste medewerkers. Ik vond het eten en de bezorging heel goed. Maar een half uur van te voren besteld, stond op tijd klaar. Thuis al betaald, werkt perfect.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal dat je online kunt bestellen/betalen en daarna op kunt halen op een gewenste tijdstip. Ik had een indische rijsttafel voor 4 personen besteld. Het was heerlijk en zelfs vanavond eten wij nog van bepaalde dingen met zn 2e. Ik kan geen opmerkingen bedenken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Precies op tijd, dus lekker warm.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld netjes op tijd en lekker zoals altijd 👌👌👌

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en optijd , blij dat ze/jullie weer open zijn

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Alleen waren ze een grote loempia vergeten,die we wel betaald hebben. Meteen gebeld maar niet bereikbaar. Ook een mail gestuurd maar hier is ook niet op gereageerd. Graag horen we nog een reactie en ontvangen we het geld terug. De bezorgtijd was ook vrij lang, maar het zal denk ik druk zijn geweest ivm moederdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk Alleen jammer dat de saus van de spek babi pangang er niet bij zat Waarschijnlijk vergeten in de hectiek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed alleen jammer dat we drie kwartier hebben moeten wachten terwijl we het 5 uur van tevoren besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via de website was duidelijk en niet moeilijk. Jammer dat ik in de wachtkamer toch ruim 10 minuten met 5 anderen moest wachten, terwijl mijn bestelling al ingepakt klaar stond. Het eten was lekker en voldoende

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

snap niet goed waarom bij babi pangang kleine bak nassi zit en bij de koe loe kai een grote bak, wel lekker!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was wat te laat, begrijpelijk door de drukte na zo’n lange tijd gesloten te zijn. Bezorgster excuseerde zich hiervoor. We hebben heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na bijna 2 uur wachten de bestelling incompleet nog zelf moeten ophalen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat besteld is is oke komt al jaren bij De Chinese Muur . Maar als je online besteld en er staat afhalen 18.50 en je moet dan nog 30 minuten wachten,dat kan echt niet met de corona tijdperk teveel mensen in de zaak . Bij rest Luc kan het wel staat er zo laat .bij aankomst netjes klaar meteen weer weg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte weer prima maar enkele gerechten van de Indische rijsttafel waren niet warm, terwijl ik toch binnen 5 minuten thuis was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste chinees in de regio

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 17.10 besteld, de door jullie te ontvangen bestelling zou er volgens jullie om 17.55 zijn, maar het werd pas om 19.45 geleverd. Het heeft dus wel heel lang geduurd voor we konden eten . Ik denk dat we de volgende keer maar weer zelf komen ophalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet bestellen, ideaal, kiezen, betalen en wachten. En werd middels email op hoogte gehouden van bestelling. Eten was warm en smaakte erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op de gewenste tijd bestelling klaar. Eten was uitstekend